to checkout total: ₹ 0.00
advanced search
Currency
Questions and Answers

Q 1 : What is the size of a group ?

Ans : Group size can be as low as 15people.Depending on the Destination and upto 50 people per group.

Q 2 : What if I am a solo traveller and want to travel in a group?

Ans : Yes, you can travel with the group. But the rates might be considerably on higher side.

Q 3 : Can I extend my stay at any destination?

Ans : No you can not extend the stay at any destination except the last destination on itinerary, but you have to inform 30 day in advance before the tour departs .

Q 4 : Can individual in a group depart from different location?

Ans : Yes. You won’t be eligible for any discounts and perks.

Q 5 : What does quadruple or triple sharing means?

Ans : Quadruple sharing means 4 pax will share the same room. Whereas triple means 3 pax in one room.

Q 6 : Can you help me only with hotel bookings?

Ans : Yes ofcourse. You can mail us your details on our email id. ie.poonamtnt02@gmail.com.

Q 7 :Can I pay on the spot for any optional tour?

Ans : No. We strictly don’t except payment on tour. You need to pay well in advance

Q 8 :Do you assist for new passport or visa service?

Ans : Yes, we can assist you .

up
Shop is in view mode
View full version of the site
Ecommerce Software